حذف اکانت توییتر

دسته بندی :آموزش های ویندوز ۴ دی ۱۴۰۲ ali fathi 454

با سلام خدمت کاربران آفاتیم امروز هم با آموزش نحوه حذف اکانت توییتر در خدمت شما هستیم.

توییتر یکی از رسانه‌های اجتماعی است که در سطح جهانی به عنوان بهترین شبکه اجتماعی برای دنبال کردن اخبار روز شناخته می‌شود.

استفاده از آن برای دنبال کردن اتفاقات روز وقت کمی را از کاربران می‌گیرد و به همین دلیل استفاده از این رسانه از محبوبیت بالایی برخوردار است.

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که بخواهید اکانت توییتر خود را حذف کنید اما چطور ؟

در این پست به شما آموزش خواهیم داد که چطوری اکانت توییتر خود را حذف کنید.

با ما همراه باشید.

(توجه داشته باشد که سایت توییتر در کشور ما فیلتر می باشد و برای دسترسی به این سایت باید از نرم افزار های تغییر آی پی استفاده کنید.)

حذف اکانت توییتر

برای دیلیت اکانت (حذف حساب) توییتر ابتدا باید وارد اکانت توییتر خود شوید و سپس اکانت خود را حذف کنید.

اگر میخواهید اکانت توییتر جدید بسازی میتوانید آموزش ساخت اکانت توییتر مارا مشاهده کنید.

هوم سمت چپ توئیتر

پس از اینکه وارد سایت توییتر شدید در سمت چپ گزینه more را بزنید.

تنظیمات توئیتر

پس از اینکه more را زدید در پنل باز شده گزینه settings and privacy را انتخاب کنید.

بخش اکانت شما در توییتر

پس از انتخاب گزینه settings and privacy پنجره جدیدی باز میشود که این پنجره ، پنجره تنظیمات توییتر می باشد.

در این پنجره وارد قسمت your account شوید تا اکانت خود را حذف کنید.

بخش اکانت

در این بخش در پایین پنجره گزینه deactivate your account را انتخاب کنید.

حذف توییتر

خب حالا در این بخش میتوانید اطلاعاتی که توییتر به شما میدهد را مطالعه کرده و سپس گزینه deactivate را انتخاب کنید.

پس از انتخاب گزینه deactivate وارد  قسمت وارد کردن رمز می شوید که برای حذف اکانت خود ابتدا باید رمز اکانت را وارد کنید

و سپس گزینه deactivate  را انتخاب کنید.

اکانت شما دی اکتیو می شود این به این معنا است که اکانت شما حذف شده اما اطلاعات آن هنوز باقی است.

این اطلاعات تا مدت 30 روز معتبر است و اگر از دیلیت اکانت توییتر خود

پشیمان شده اید میتوانید تا 30 روز با وارد شدن به اکانت خود  آن را برگردانید.

اما اگر پس از دی اکتیو کردن اکانت 30 روز بگذرد و شما اکانت را بازیابی نکرده باشید

اطلاعات اکانت شما برای همیشه پاک می شود و غیر قابل بازگشت است.

امید واریم این آموزش نیز برایتان مفید واقع بوده باشد.اگر مایل بودید از فروشگاه ما نیز دیدن فرمایید.

‫0/5 ‫(0 نظر)
ali fathi

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: