دلایل هک شدن گوشی | چطور بفهمیم تلفن همراه من هک شده؟
با سلام خدمت کاربران افاتیم با شما هستیم تا دلایل هک شدن گوشی را بررسی کنیم.
در مواقعی بدون اینکه اطلاعی داشته باشیم گوشی ما توسط هکر ها مورد حمله قرار می گیرد و در مواقعی حتی اطلاعاتی از گوشی پاک یا به دست هکر می افتد و ما باید در صورت هک شدن تلفن همراه خود در سریع ترین زمان دسترسی هکر را به صورت کامل قطع کنیم.
البته توجه داشته باشید در صورت بروز یکی از این دلایل دلیل بر هک شدن به صورت حتمی نیست و شما باید علت و دلایل را بررسی کنید و برای اطمینان خاطر به نزدیک ترین مغازه تعمیر موبایل مراجعه کنید.
پیشنهاد خواندن: آموزش کلون کردن برنامه های اندروید با App Cloner
کند شدن بیش از اندازه گوشی:
کند شدن بیش از اندازه گوشی یکی از نشانه های هک شدن گوشی هست البته همیشه اینطوری نیست که بگیم هر گوشی که سرعتش کندهه هک شده نه ولی در مواردی کند شدن بیش از اندازه گوشی نشان از هک شدن گوشی است.
چون تموم تبلت ها و گوشی ها با مرور زمان و با زیاد شدن حجم اطلاعاتی که توی حافظه ی اون ذخیره شده کند میشنوند ولی اگر گوشی شما به صورت غیر عادی کند شده این احتمالد وجود دارد که برنامه ای مخرب روی تلفن همراه شما نصب شده تا از اطلاعات یا تلفن همراه شما سو استفاده کند که در سریع ترین زمان باید برنامه مخرب را شناسایی و از روی تلفن همراه خود پاک کنید.
ارسال و دریافت پیامک ها(خودکار):
اگه گوشی شما به طور خودکار پیامکی ارسال کرده باشه و یا دریافت کنه شک نکنید که گوشی شما هک شده.
البته هر پیامکی نه مثلا پیام اینکه بسته ی اینترنتتون در حال اتمام است، دریافت پیامک های عجیب که از شماره های عجیب دریافتشون می کنید.
نصب خودکار اپلیکیشن ها:
اپلیکیشن ها نباید بدون اینکه کاربر بخواد اون رو نصب کنه نصب بشه و اگه این اتفاق عجیب رخ داد اطمینان داشته باشید که با شرایط مشکوک و عجیبی رو به رو می شید.
اگه همچین مشکلی براتون پیش اومد توی اینترنت درباره اون برنامه که خودکار نصب شده تحقیق کرده و در صورتی که برنامه را ناشناخته تشخیص دادید سریعا اقدام به حذف آن کنید.
خالی شدن سریع باتری:
اگه باتری گوشی تون زود زود شارژش تموم میشه و یا ناگهانی خالی میشه احتمال داره که هک شده باشید.
البته این موضوع وقتی صحت پیدا می کند که شما از سالم بودن باتری اطمینان داشته باشید در این صورتی احتمال هک شدن به وجود می آید
داغ شدن بدون دلیل گوشی:
یکی ار دلایل کاملا روشن برای اینکه بدونیم هک شدیم یا نه داغ شدن بی دلیل گوشی تون هستش.
داغ شدن گوشی بخاطر اینکه با اون بازی می کنید و یا کاری انجامی میدید نه، وقتی که از اون استفاده نکردید و لی باز هم داغ هستش این میتونه نشونه دهنده این باشه که هک شدید.
از کار افتادن بعضی از اپلیکیشن ها و تغییر خودکار زبان در وب گردی:
یکی دیگه از نشونه های هک شدن گوشی موبایل اینه که به دلیل استفاده از پروکسی های خاص توسط هکرها، در حین وبگردی زبان مرورگر و محتوا یا حتی تبلیغاتی که نمایش داده میشن تغییر پیدا میکنن.
در بعضی شرایط هم استفاده از پروکسی توسط هکرها میتونه منجر به از کار افتادن اپلیکیشن های خاصی بشه.
افزایش مصرف بیش از حد اینترنت:
اغلب ابزارهایی که برای هک کردن گوشی های موبایل و رد و بدل اطلاعات از اون ها استفاده میشن مبتنی بر اینترنت هستند یعنی از شبکه اینترنت برای رد و بدل اطلاعات استفاده میکنند.
بنابراین طبیعتا زمانی که گوشی شما هک بشه میزان مصرف حجم اینترنت اون هم افزایش پیدا میکنه چون دائما دیتا و اطلاعات خاصی در پس زمینه دستگاه با استفاده از اینترنت در حال رد و بدل هست.
نمایان شدن پیغام های پاپ آپ عجیب و خودکار:
اگه به تازگی گوشی شما با مشکل نمایش دادن پیغام های پاپ آپ عجیب رو به رو شده، احتمالا یک اپلیکیشن مخرب و جاسوسی منجر به بروز این مشکل شده است.
بنابراین این مسئله هم میتونه از نشانه های هک شدن گوشی تون باشه برای رفع این مسئله باید حتما اپلیکیشن مخربی که نصب کرده بودید رو شناسایی و از روی گوشی تون حذف کنید.
باز شدن خودکار سایت های نامربوط:
خیلی از کدهای مخربی که توسط هکرها نوشته میشن و منجر به بروز اختلال در عملکرد گوشی یا تبلت میشن شما رو به وبسایت های عجیب هدایت می کنن.
مثلا الان شما مشغول گوشی تون هستید و به طور خودکار مرورگر گوشی تون اجرا میشه و شما رو به سایت خاصی هدایت می کنن.در این شرایط احتمال هک گوشی تون خیلی بالا هستش.
اغلب مواقع یک برنامه مخرب موجب این مشکل میشه.
سخن پایانی
وجود هر یک از این گزینه ها حتما به منزله هک شدن تلفن همراه نیست ولی بهتر است احیاط کنید، برنامه های ناشناس تلفن همراه را پاک کنید، در صورتی که مطمعن شدید تلفن همراه شما هک شده بهتر است با خاموش کردن اینترنت و یا تلفن همراه هر چه سریعتر تلفن همراه خود را به کارشناسان این حوزه بسپارید.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت